If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За дизелите ясно. Кажете за бензиновите какво се променя в работата на мотора - има ли промяна на максималните обороти. Какво е повишението на мощността, съответно разхода?
За дизелите ясно. Кажете за бензиновите какво се променя в работата на мотора - има ли промяна на максималните обороти. Какво е повишението на мощността, съответно разхода?
И мен това ме интересува, но Бензинът (с главно 'Б') не се вясва в айсикю, а и не дига телефоните, че да го питам
А какво ти стана ясно за дизелите
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Наличието на турбопълнене дава възможност по принцип за увеличаване на количеството въздух, респективно на количеството гориво и от там на мощността. В този смисъл нещата при моторите с принудително пълнене са по лесни не казвам прости. За атмосферните мотори възможностите са по ограничени.
...как е - добре е.....даже малко като афродизиак действа....
...560 км пробег - 43 литла - 7.6/100; това в режим 160-200 нон-стоп;
...утре имам 1000 км пробег - ще я пробвам на крейсерска как ще е...и ще напиша...
Наличието на турбопълнене дава възможност по принцип за увеличаване на количеството въздух, респективно на количеството гориво и от там на мощността. В този смисъл нещата при моторите с принудително пълнене са по лесни не казвам прости. За атмосферните мотори възможностите са по ограничени.
Ограничени са наистина давасе малко аванс и малко по богата смес и ето ти 14 к.с. на 1,8 или 2,0 ТС поне така го дават по данни на Диджитал тунинг които са много сериозна фирма в този бранш.
То вече е решено че ще се чипвам до седмица-две,особено след като ме биха астра 115 коня,октавия 105 и ауди купе 113 коня на мои приятели.Бият ме със 2 коли до кам 130 километра и силно се надявам с чипа да сме поне на едно положение или да им го върна.За по сигорно колите бяха карани не от собствениците за да е по сигорно изцеждането .
Кажете за какви пари говорим за 1.9 JTD -115 к.с.-2002г. вътрешния фейслифт , споделете нещо и дайте телефона на KGB да си направя една разходка до София.
Кажете за какви пари говорим за 1.9 JTD -115 к.с.-2002г. вътрешния фейслифт , споделете нещо и дайте телефона на KGB да си направя една разходка до София.
200-300 лв и ша ги скъсаш повярвай много се "отпушва" дизела след чип
Марто го засякох в движение със сивата стрела......
Голям самолет разправя че станала Доста се изстреля пред мен......
ама моята беше студена още, сигурно за това така ми се е сторило
trustworty, ти що си праиш пас ?!
толкова кандърми, и накрая тайно да се чипосаш и ти.... ааххх тиии палавник
Знаехме че все някога ще се потдадеш на искушението !!
Намазал си нещо бонус усещам аз...
тряябва да и направим тестдрайв
Comment